Blog With Large Image

ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ. 302 ΑΙΤΉΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ 19/3/2020 – 27/5/2020

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου, όπως και ολόκληρη η χώρα, επιστρέφει με προσεκτικά σχεδιασμένα βήματα στην κανονικότητα της καθημερινότητας, μετά την μεγάλη περιπέτεια των προηγουμένων μηνών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς 
Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι να βγει διευκρινιστική εγκύκλιος αναφορικά με τις λεπτομέρειες  λειτουργίας των παιδικών σταθμών, οι σταθμοί μας θα λειτουργήσουν από Δευτέρα 1/6/2020 από 7.00πμ έως 14.30 μμ, χωρίς ύπνο και σχολικό.
Οι γονείς που τα παιδιά τους φοιτούν ήδη στους σταθμούς μας θα ενημερωθούν τηλεφωνικά από το προσωπικό των παιδικών σταθμών.
Τηλ. επικ. 2294079726

Η Διευθύντρια του ΝΠΔΔ 
Καπριγιάννη Ευγενία

ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου ενημερώνει τους πολίτες ότι λόγω του ιδιαίτερα υψηλού όγκου δεδομένων των αιτημάτων και των απαραίτητων δικαιολογητικών για την έκδοση των νέων καρτών στάθμευσης , παρατηρήθηκαν δυσλειτουργίες στο σύστημα syzefxis, καθυστερήσεις ακόμη και αδυναμία παραλαβής των δεδομένων στην αρχική ηλεκτρονική διεύθυνση που είχε δοθεί, με αποτέλεσμα να καθυστερεί η εξυπηρέτηση μερίδας συμπολιτών μας.

ΝΕΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τα νέα δρομολόγια ισχύουν από 18/05/2020.

Για να δείτε να δρομολόγια, κάντε κλικ ΕΔΩ

Το πρώτο βήμα για τη διασύνδεση της Ανατολικής Αττικής με το δίκτυο φυσικού αερίου από την ΕΔΑ Αττικής. Υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας με τον Δήμο Ραφήνας-Πικερμίου

Υπεγράφη την Πέμπτη 14 Μαΐου 2020  στα κεντρικά γραφεία της ΕΔΑ Αττικής, το μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Εταιρείας Διανομής Αερίου Αττικής και του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου για την όδευση του κεντρικού αγωγού παροχής φυσικού αερίου  μέχρι και το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου, ξεκινώντας από τον Κόμβο  της Ανθούσας.

ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΪΟΥ 2020 Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΡΤΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ

Από την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020  ξεκινά από το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου η παραλαβή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών για τη διάθεση των καρτών  στάθμευσης  για τους δημότες, κατοίκους κι εργαζόμενους  στην πόλη με αφορμή τη λειτουργία του Συστήματος Ελεγχόμενης Στάθμευσης από την 1η Ιουνίου 2020.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΗ ΔΙΩΝΗ

Την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 και από ώρα 09:00 έως 12:00 θα πραγματοποιηθεί διακοπή υδροδότησης στον οικισμό Διώνη και συγκεκριμένα στις οδούς: Μεσολογγίου, Κύπρου, Αχαΐας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Λασιθίου, Ηρακλείου, Ρεθύμνου, Χανίων και Αιγαίου Πελάγους λόγω σύνδεσης του νέου δικτύου ύδρευσης με τη δεξαμενή υδροδότησης.

Ο εκσυγχρονισμός του δικτύου αποτελεί προτεραιότητα της Δημοτικής μας Αρχής καθώς και η ανεξαρτητοποίησή του από αντλιοστάσια, πράγμα που επιτυγχάνεται με τη συγκεκριμένη παρέμβαση και θα υπάρχει δυνατότητα υδροδότησης ακόμα και σε τυχόν διακοπές ρεύματος.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΌ ΈΤΟΣ 2020-2021

Αγαπητοί γονείς

Σας ενημερώνουμε ότι από 10 Μαΐου 2020 έως και 31 Μαΐου 2020 θα μπορείτε να υποβάλλετε Αίτηση εγγραφής και Αίτηση επανεγγραφής για το παιδί σας, για τους Παιδικούς σταθμούς Δήμου Ραφήνας Πικερμίου,
 για το σχολικό έτος 2020-2021.

 Αιτήσεις και πληροφορίες σχετικά με την υποβολή τους θα βρείτε στη συνέχεια.

Η Διευθύντρια του ΝΠΔΔ

Καπριγιάννη Ευγενία

ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ, ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΑ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Παραδόθηκαν  από το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου στους διευθυντές των σχολικών μονάδων  των Λυκείων οι πιστοποιημένες επαναχρησιμοποιούμενες  μάσκες για τους μαθητές, τους καθηγητές και το προσωπικό καθαριότητας , θερμόμετρα  υπερύθρων και το υλικό της ενημερωτικής καμπάνιας στα σχολεία για τους μαθητές,  ενόψει της επαναλειτουργίας τους  την ερχόμενη Δευτέρα.

Σελίδες