Δήλωση του Δημάρχου Ρ-Π Ευάγγελου Μπουρνούς

Δήλωση του Δημάρχου Ρ-Π Ευάγγελου Μπουρνούς

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Δήμα στη μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη και την ευημερία του τόπου και των συμπολιτών μας

Η τιμητική ανακοίνωση που εξέδωσε ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Δήμας για τη Δημοτική Αρχή και τη Διοίκηση του Δήμου, με την οποία εξαίρει το σπουδαίο έργο υποδομών που συντελείται στον τόπο μας, είναι μια ηχηρή απάντηση στην αναβλητικότητα, την οπισθοδρόμηση και τη μιζέρια των μικροπαραταξιακών  συμφερόντων που στέρησαν τόσα χρόνια από τον τόπο και τους συμπολίτες μας την ανάπτυξη και την ευημερία.

Αγαπητέ Παναγιώτη, σε καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια μας γιατί όντως οι καιροί επιτάσσουν συνεργασία και συμπόρευση.

Σε καλωσορίζουμε ως μάχιμο Δημοτικό Σύμβουλο σε μια μεγάλη προσπάθεια που συμμετέχουμε όλοι μαζί για να κάνουμε αυτόν τον τόπο καλύτερο για μας και τα παιδιά μας.

Σ’ ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και δίνουμε όρκο τιμής απέναντι στους πολίτες ότι ο Δήμος μας, θα γίνει ο τόπος που αξίζει να ζούμε.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΔΗΜΑ

Με την παρούσα επιστολή θέλω να ανακοινώσω στις φίλες και  φίλους,  συνδημότισσες και συνδημότες μου ότι μετά την διαφαινόμενη απόφαση του Βασίλη Πιστικίδη να μην κατέλθει αυτόνομα η δημοτική παράταξη "Νέα Αρχή" στην επόμενη αυτοδιοικητική εκλογική διαδικασία στις 8 Οκτωβρίου 2023 τιμώντας την εμπιστοσύνη των πολιτών στο πρόσωπο μου δηλώνω ότι θα συνεχίσω την δική μου αυτοδύναμη παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο ως μέλος της παράταξης που εκλέχθηκα και ταυτόχρονα να ανακοινώσω την απόφαση μου για τις επόμενες εκλογές να πορευτώ με την παράταξη του νυν δημάρχου Βαγγέλη Μπουρνούς αξιολογώντας και εκτιμώντας το μεγάλο έργο υποδομών που συντελείται στον τόπο μας, έργο το οποίο επιζητούσαν χρόνια οι πολίτες μας.

Τιμώ στο ακέραιο την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου και τους υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να τους εκπροσωπώ με το ίδιο πάθος και με το ίδιο αίσθημα ευθύνης. Θέλω να ευχαριστήσω  τον Βασίλη Πιστικίδη για την τιμή και την εμπιστοσύνη που μου έχει δείξει ως τώρα. Επιλέγω την μελλοντική συμπόρευση με τον  Βαγγέλη Μπουρνούς γιατί τελικά αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν.

Έχει έρθει η εποχή που πρέπει να βρούμε κοινούς τόπους συνεννόησης και να προχωρήσουμε μπροστά. Οι καιροί επιτάσσουν συνεργασία  και συμπόρευση. Ενώνουμε δυνάμεις και αφήνουμε στην άκρη τις οποίες διαφωνίες. Συνεχίζω έχοντας ως πυξίδα το συμφέρον του τόπου μας και συντάσσομαι μαζί με τον Δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνους σε μια προσπάθεια καθημερινής διεκδίκησης όλων αυτών που μας αξίζουν.