ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΔΟΠΑΠ: «ΠΑΜΕ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ»

ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ – ΔΟΠΑΠ: «ΠΑΜΕ ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ»

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου και ο ΔΟΠΑΠ ξεκινούν από τον Ιούνιο το πρόγραμμα «Πάμε θερινό σινεμά» για το καλοκαίρι του 2020.

Συγκεκριμένα:

 Από τις 17 Ιουνίου και μέχρι τις 4 Σεπτεμβρίου κάθε Τετάρτη και Παρασκευή θα παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ είσοδος στο θερινό κινηματογράφο «ΑΕΛΛΩ»  στους Δημότες και μόνιμους κατοίκους Ραφήνας Πικερμίου  για την παρακολούθηση επιλεγμένων ταινιών Α’ προβολής , παραστάσεων και παιδικών παραστάσεων.

Με δεδομένη την τήρηση όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας  του ΕΟΔΥ και των αρμοδίων οργάνων της Πολιτείας, όπως η τήρηση των αποστάσεων, η δυναμικότητα της αίθουσας ανέρχεται αυστηρά στους 120 θεατές.

Κάθε Δημότης θα έχει τη δυνατότητα  παρακολούθησης δύο (2) δωρεάν προβολών ή παραστάσεων σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, ώστε να μπορεί να καλυφθεί  ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός συμπολιτών μας.

Η συγκεκριμένη δράση – προσφορά του Δήμου και του ΔΟΠΑΠ  είναι η πρώτη από μια σειρά κινήσεων για τη στήριξη πολιτισμικών και ψυχαγωγικών δράσεων για τους συνδημότες  αυτό το δύσκολο και τόσο διαφορετικό καλοκαίρι για όλους μας με υπευθυνότητα, σοβαρότητα και ασφάλεια.

Για τον τρόπο των κρατήσεων, ώστε να διασφαλιστεί και η προτεραιότητα και η συμμετοχή όλων, θα ακολουθήσει νεότερη αναλυτική ανακοίνωση από τον ΔΟΠΑΠ.

«Πάμε θερινό σινεμά» να απολαύσουμε εξαιρετικές ταινίες, να ξαναβρεθούμε κάτω από τον Αττικό καλοκαιρινό ουρανό με «αγιόκλημα και γιασεμιά» που τραγούδησε και ο Λουκιανός.

Καλό Πολιτιστικό καλοκαίρι