Διακοπή υδροδότησης στο Ντράφι

Διακοπή υδροδότησης στο Ντράφι

Η διακοπή υδροδότησης  που παρουσιάστηκε στο Ντράφι τις προηγούμενες ημέρες  δεν οφείλεται σε πρόβλημα  του εσωτερικού δικτύου, παρά σε μειωμένη παροχέτευση από την ΕΥΔΑΠ, λόγω της «πτώσης» των αντλιοστασίων της στα Κιουρκα  και την διακοπή ηλεκτροδότησης από την ΔΕΔΔΗΕ , με αποτέλεσμα την λειτουργία τους με Η/Ζ (ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη).

Η κατάσταση επιδεινώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου όπου η υδροδότηση διακόπηκε πλήρως μέχρι την Κυριακή το πρωί στις 9:00 γιατί η ΕΥΔΑΠ προσπαθούσε να παροχετεύει με νερό προς  τις πληγείσες περιοχές, παρότι από το βράδυ του Σαββάτου είχε αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση από την ΔΕΔΔΗΕ .

Αποτέλεσμα  των παραπάνω ήταν να αδειάσει πλήρως το  εσωτερικό δίκτυο μήκους 15 χιλ.

Μετά από παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής και συνομιλία με τον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο κ. Τασσιο , δόθηκε  πλήρης παροχέτευση  μετά τις 9;00 το πρωί της Κυριακής  και το δίκτυο (μήκους 15 χιλ)  μπόρεσε να συμπληρωθεί μετά το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

 Η μόνη βλάβη που παρουσιάστηκε στο δίκτυο ήταν την Πέμπτη  5/8/2021 μετά το μεσημέρι η οποία αποκαταστάθηκε μερικώς  έως τις 12:00 το βράδυ  από τα συνεργεία  και πλήρως την Παρασκευή το πρωί στις  6/8/2021  καθώς υπήρξε αστοχία υλικού.

Οποιαδήποτε άλλη αναφορά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.