Ενισχύθηκε ο στόλος των εκχιονιστικών. Μάχη για ανοιχτούς δρόμους σε Ντράφι, Διώνη, Καλλιτεχνούπολη

Ενισχύθηκε ο στόλος των εκχιονιστικών. Μάχη για ανοιχτούς δρόμους σε Ντράφι, Διώνη, Καλλιτεχνούπολη

Για τρίτη συνεχόμενη μέρα σύσσωμη η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου βρίσκεται επί ποδός προκειμένου να ανοίξει κεντρικούς δρόμους και να διασφαλίσει την ασφαλή διέλευση των πολιτών.

Τις προηγούμενες μέρες Δευτέρα και Τρίτη, σε αντίξοες καιρικές συνθήκες, από το πρωί έως αργά το βράδυ, το προσωπικό των αρμόδιων υπηρεσιών με τα εκχιονιστικά μηχανήματα, καθάριζε δρόμους ενώ ήταν συνεχείς και οι ρίψεις άλατος για τον παγετό.

Οι επιχειρήσεις σήμερα Τετάρτη συνεχίζονται από νωρίς το πρωί, ενώ μετά από πρωτοβουλία του Δημάρχου και της Διοίκησης ο στόλος του Δήμου ενισχύθηκε με ερπυστριοφόρα οχήματα και λαστιχοφόρους φορτωτές, τα οποία θα ριχτούν στη «μάχη» για τον καθαρισμό κεντρικών δρόμων σε τρεις περιοχές:

  • Ντράφι
  • Καλλιτεχνούπολη
  • Διώνη    

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου απευθύνει έκκληση στους πολίτες να ακολουθούν τις γενικές οδηγίες της ΓΓΠΠ https://www.civilprotection.gr/el, και να μετακινούνται μόνο αν είναι απολύτως απαραίτητο κάνοντας χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων εκεί που χρειάζεται, καθώς ο παγετός δημιουργεί επικίνδυνες συνθήκες.

Ενημερώνει επίσης ότι οι υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας παραμένουν σε κατάσταση 24ωρης επιφυλακής  ενώ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ. 22940 22222.