Ερωτηματολόγιο για το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Μικρές Πράξεις, Μεγάλα Εγκλήματα» - Αξιολογήστε και καταθέστε την άποψή σας

Ερωτηματολόγιο για το περιβαλλοντικό πρόγραμμα «Μικρές Πράξεις, Μεγάλα Εγκλήματα» - Αξιολογήστε και καταθέστε την άποψή σας

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου σε συνεργασία με την Aegean Rebreath υλοποιεί τους τελευταίους μήνες το πρωτοποριακό πρόγραμμα για το περιβάλλον: «Μικρές Πράξεις, Μεγάλα Εγκλήματα».

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία διεθνών προδιαγραφών γύρω από την αλόγιστη απόρριψη των πλαστικών μιας χρήσης, που περιλαμβάνει ειδικούς συλλεκτήρες για τα αποτσίγαρα, ειδική σηματοδότηση για την ευαισθητοποίηση των πολιτών, αλλά και ένα καινοτόμο δορυφορικό πρόγραμμα που μέσω χρήσης υψηλής τεχνολογίας «υποδεικνύει» τις περιοχές που είναι περισσότερο περιβαλλοντικά επιβαρυμένες.

Δεδομένου ότι το στοιχείο της έγκαιρης αξιολόγησης, με μοναδικό στόχο τη  βελτίωση παραμένει πάντα επίκαιρο, διαμορφώθηκε ειδικό σύντομο ερωτηματολόγιο όπου μπορείτε να καταθέσετε την άποψη σας.

Τα σχόλιά σας, είναι σημαντικά καθώς θα μας προσφέρουν κατευθύνσεις σχετικά με τους στόχους του προγράμματος κατά τους επόμενους μήνες.

Στο παρακάτω λινκ το οποίο βρίσκεται αναρτημένο στο σάιτ του Δήμου www.rafina-pikermi.gr/ μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSed-ad5c1bRf9N01tN2Jh_6Nu8B2SdZZFHn2hol3hXLFfHXPQ/viewform