ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ

ΛΑΙΚΗ ΑΓΟΡΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΔΗΜΟΥ  ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ.

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου ενημερώνει σε σχέση  με τη λειτουργία της λαϊκής αγοράς στη Ραφήνα:

  • Ο χώρος λειτουργίας τηςλαϊκής αγοράς της Ραφήνας θα παραμείνει στην οδό Προύσης,  μέχρι τη λήξη  των έκτακτων περιοριστικών μέτρων .
  • Μετά τη λήξη τους η λαϊκή αγορά θα μετακινηθεί στην οδό Τριγλίαςμε βάση την σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου , μετά από συμφωνία με την ομοσπονδία λαϊκών αγορών και την  Περιφέρεια Αττικής,  για αντίστοιχο χρονικό διάστημα.
  • Σε ό,τι αφορά στους όρους προστασίας των καταναλωτών και των επαγγελματιών,η λειτουργία της λαϊκής της Δευτέρας στη Ραφήνα γίνεται με βάση τους προβλεπόμενους  αυστηρούς κανόνες ασφαλείας .
  • Οι αποστάσεις των πάγκων που επιτρέπεται να λειτουργούν με βάση τη νομοθεσία, ξεπερνούν τα 5 μέτραμεταξύ τους , ώστε να περιορίζεται σε μέγιστο βαθμό το ενδεχόμενο   συνωστισμού  των πολιτών.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ευάγγελο Μπουρνούς, διαπιστώθηκε ότι τα μέτρα προστασίας τηρούνται. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν σε μόνιμη βάση.

Οι ίδιοι όροι και προϋποθέσεις ασφαλείας τηρούνται απαρέγκλιτα και στη λαϊκή αγορά του Σαββάτου στη Διασταύρωση.

Συνιστούμε στους πολίτες  να τηρούν τα προβλεπόμενα από τον ΕΟΔΥ μέτρα προστασίας και αυτοπροστασίας  σε κάθε περίπτωση.