Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου δίπλα στους μαχητές της ζωής

Ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου δίπλα στους μαχητές της ζωής

Μπουρνούς: Είμαι σίγουρος ότι θα σηκώσετε την ελληνική σημαία ψηλά

Με ιδιαίτερα χαρά ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου και προσωπικά ο Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Μπουρνούς ανταποκρίθηκαν και παραβρέθηκαν μετά από πρόσκληση του προέδρου της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής κ. Χρήστου Καλούδη στη σημερινή (Τρίτη 17/8) εκδήλωση αναχώρησης της πρώτης ομάδας αθλητών για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η οποία πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Παρών ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος αντάλλαξε θερμό χαιρετισμό με τον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Μπουρνούς με δεδομένη τη στενή και άψογη συνεργασία Πολιτείας και Δήμου για την υλοποίηση του μεγάλου Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου στη Ραφήνα, το οποίο βρίσκεται στο στάδιο της δημοπράτησης.

Εξάλλου ο κ. Αυγενάκης κατά την σύντομη ομιλία του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο Παραολυμπιακό Κέντρο λέγοντας χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων:

«Ελπίζω στην επόμενη Ολυμπιάδα να υπάρξουν καταλληλότεροι χώροι για να προετοιμαστείτε και να διεκδικήσουμε περισσότερους τίτλους και διακρίσεις. Και αναφέρομαι στο Παραολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο το οποίο με την καθοριστική συμβολή του πρωθυπουργού, τον οποίο και εκπροσωπώ και σας μεταφέρω τον χαιρετισμό του και τις ευχές του για καλή επιτυχία, με τον καλό φίλο και καλό συνεργάτη τον Δήμαρχο Ραφήνας Πικερμίου κ. Ευάγγελο Μπουρνούς και φυσικά με τα στελέχη των Ολυμπιακών Επιτροπών καταφέραμε σε χρόνο μηδενικό για τα ελληνικά δεδομένα να έχουμε έτοιμο πλέον προς δημοπράτηση το Παραολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο το οποίο αποτελεί ένα όνειρο ζωής».

Ο Δήμαρχος Ραφήνας Πικερμίου κ. Ευάγγελος Μπουρνούς κλήθηκε στο βήμα της εκδήλωσης λέγοντας τα εξής:

«Είμαι πολύ περήφανος που θεωρείται το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου και εμένα προσωπικά μέλη της οικογένειάς σας. Έτσι αισθανόμαστε και εμείς. Με τον κ. Υπουργό, τον κ. Αυγενάκη, έχουμε κάνει πολύ μεγάλη διαδρομή και όταν γυρίσετε από το Τόκιο πιστεύω θα έχουμε και την επίσημη ανακοίνωση για την υλοποίηση του Παραολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου το οποίο αποτελεί ένα όνειρο ζωής για εσάς αλλά και για εμάς. Είμαι σίγουρος ότι θα σηκώσετε την ελληνική  σημαία ψηλά. Ήδη έχετε κάνει τη μεγάλη διαδρομή και θα φθάσετε ακόμη ψηλότερα». 

Τον τόνο στην εκδήλωση έδωσαν οι αθλητές οι οποίοι με πολύ υψηλό ηθικό ξεκίνησαν το ταξίδι συνοδευόμενοι από τις θερμότερες ευχές όλων για σπουδαίες εμφανίσεις και επιτυχίες όπως εξάλλου μας έχουν συνηθίσει στους Διεθνείς αγώνες.

Παρόντες στην εκδήλωση μεταξύ άλλων στελέχη της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και της Ελληνικής Ολυμπιακής  Επιτροπής ενώ από τον Δήμο Ραφήνας Πικερμίου παρών ήταν και ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Πάντζας.