ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑΜΠΛΕΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ. ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

ΠΑΡΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΑΜΠΛΕΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ. ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ

Την  Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου ξεκινά από το Δήμο Ραφήνας Πικερμίου η διάθεση των πρώτων τάμπλετς , που προμηθεύτηκε  για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών  των μαθητών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης .

Η πρώτη «παρτίδα» παρελήφθη σήμερα από το Δήμαρχο Ευάγγελο Μπουρνούς και τον πρόεδρο της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Σάββα Αραπκιλή και η συνολική προμήθεια και η κατανομή τους θα έχει ολοκληρωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Η  νέα προμήθεια έρχεται να προστεθεί στα ήδη παραδοθέντα 200 τάμπλετς που εξασφαλίστηκαν με πρωτοβουλία του Δήμου και την χορηγία  της «ΑΙΓΕΑΣ ΑΜΚΕ»  στην πρώτη φάση της πανδημίας  και αφού συνεκτιμήθηκαν οι αυξημένες ανάγκες, όπως καταγράφηκαν από τα αιτήματα των διευθύνσεων των σχολείων μας.

Τα τάμπλετς θα παραδοθούν στα σχολεία του Δήμου, και θα  κατανεμηθούν με ευθύνη των διευθύνσεων των σχολικών συγκροτημάτων και με βάση τους όρους, τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που έχει ανακοινώσει το Υπουργείο Παιδείας.

Η ευθύνη για την κάλυψη των αναγκών της τηλεκπαίδευσης ανήκει προφανώς καθ’ ολοκληρίαν στην Πολιτεία, η οποία οφείλει να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη πρόσβαση των μαθητών σε αυτήν.  Παρά ταύτα η στρατηγική επιλογή της διοίκησης του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου ήταν , είναι και θα είναι πάντα η στήριξη των παιδιών μας και στην κατεύθυνση αυτή εντάσσεται και η απόφαση  για τη στήριξη της μαθητικής κοινότητας.

Με σχέδιο, και αποφασιστικότητα συνεχίζουμε.

Κανείς δεν είναι μόνος του στην πόλη μας. Είμαστε μια οικογένεια.