Σε κατάσταση επιχειρησιακής ετοιμότητας ενόψει της κακοκαιρίας. Τα σημεία διάθεσης σακιών με αλάτι για τον παγετό

Σε κατάσταση επιχειρησιακής ετοιμότητας ενόψει της κακοκαιρίας. Τα σημεία διάθεσης σακιών με αλάτι για τον παγετό

Σε κατάσταση πλήρους επιχειρησιακής ετοιμότητας έχει θέσει ο Δήμος Ραφήνας Πικερμίου τις υπηρεσίες της Πολιτικής Προστασίας, ενόψει της επερχόμενης κακοκαιρίας.

Σε διαδοχικές συσκέψεις υπό τον Δήμαρχο, με τη συμμετοχή των αρμόδιων Αντιδημάρχων και τον επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας, αποφασίστηκε ο στόλος των οχημάτων έκτακτης επέμβασης και το προσωπικό να βρίσκονται σε ετοιμότητα, ενώ τις επόμενες μέρες όταν χρειαστεί, να τεθούν άμεσα σε 24ωρη επιφυλακή όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες.

Παράλληλα, από την Κυριακή 23 Ιανουαρίου το πρωί θα είναι προς διάθεση των πολιτών σακιά με αλάτι για τον παγετό στα εξής σημεία:

  • ΝΤΡΑΦΙ: Άνω και κάτω περίπτερο
  • ΔΙΩΝΗ: Αθλητικό Κέντρο
  • ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΟΥΠΟΛΗ: VIEW

Η περιφέρεια Αττικής σε εξαιρετικά επείγον έγγραφο προς τους ΟΤΑ αναφέρει ότι με βάση την πρόγνωση της ΕΜΥ, το κύμα κακοκαιρίας θα επηρεάσει τη χώρα με κύρια χαρακτηριστικά τις κατά τόπους πυκνές χιονοπτώσεις, και τον ισχυρό παγετό φαινόμενα που πιθανώς στα ανατολικά να είναι πρόσκαιρα ισχυρά.

Οι πολίτες πρέπει να ακολουθούν τις γενικές οδηγίες της ΓΓΠΠ https://www.civilprotection.gr/el  ενώ σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης μπορούν να επικοινωνούν με το τηλεφωνικό κέντρο της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου στο 22940 22222.

Κατεβάστε τα σχετικά αρχεία από εδώ: Αρχείο 1, Αρχείο 2