Κωνσταντίνος Μώρος 

Ο Μώρος Κωνσταντίνος  είναι ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ραφήνας  – Πικερμίου. Είναι ιατρός  μαιευτήρ – γυναικολόγος με ιατρεία στους Αγίους Αναργύρους και στη Ραφήνα.

Γεννήθηκε στην Αθήνα, έχει καταγωγή από Εύβοια και Μάνη και κατοικεί στη Ραφήνα.

Είναι παντρεμένος με τη Δρακούλη Μαρία επιχειρηματία με καταγωγή από την Τρίγλια της Μ. Ασίας γεννημένη στη Ραφήνα και είναι πατέρας δύο κοριτσιών.

Υπηρέτησε τη στρατιωτική του θητεία στο Νεοχώρι του Έβρου και μετέπειτα στους αλεξιπτωτιστές στην 1η ΜΑΛ στον Ασπρόπυργο.

Σπουδές:

Πήρε το πτυχίο της Ιατρικής από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο.  Ειδικεύτηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο ( Γεννηματάς ) και εργάστηκε στα νοσοκομεία Ελπίς, Γενικό Κρατικό Νίκαιας και στο νοσοκομείο της Σπάρτης πριν ακολουθήσει το επάγγελμα του χειρουργού μαιευτήρ – γυναικολόγου ως ελεύθερος επαγγελματίας τα τελευταία είκοσι χρόνια. Διετέλεσε συνεργάτης στο μαιευτήριο Μητέρα και Λητώ και υπήρξε Υπεύθυνος Χειρουργικού τομέα για αρκετά χρόνια στο μαιευτήριο ΡΕΑ όπου συνεργάζεται μέχρι σήμερα.

Έχει κάνει έρευνα και έχει γράψει βιβλίο  με τίτλο < Διασπορά  καρκινικών κυττάρων μετά από λαπαροσκοπική αφαίρεση καρκίνου των ωοθηκών > . Εξειδικεύτηκε στην κολποσκόπηση τραχήλου της μήτρας. Έχει εξειδίκευση στη χρήση του laser για την κολπική  ατροφία των γυναικών και την απώλεια ούρων. Παρέστη σε πλειάδα σεμιναρίων καθώς και συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό όπου συμμετείχε με εργασίες και ομιλίες. Επίσης στο ογκολολογικό συνέδριο που διεξήχθη στη Ρόδο το 2018 προήδρευσε σε θέματα που αφορούσαν τον καρκίνο του μαστού.